Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


egy kis info:a legfelül vannak a frissebb hírek és ahogy megy lefelé egyre régebbiek,de azért olyan régieket nem teszek föl ami még az eredeti felállásban volt mer azokat már úgyis tudjátok... 

                                                                                                                                                                         

 Május 31-én volt Magyarországon GN'R  koncert:A dugig telt Papp László Budapest Sportaréna füttykoncerttől és dühös rajongók szitkozódásától volt hangos tegnap este. Axl Rose és csapata ugyanis fittyet hányt a hazánkban várva-várt koncert kezdési időpontjára.

A szervezők szinte a hajukat tépték idegességükben, mert tízpercenként más információt kaptak arról, hogy éppen hol tartózkodik az együttes, és mikor érkezik meg. Eredetileg délután négykor kellett volna Axl-éknek landolniuk a Ferihegyi Repülőtéren, de mint utóbb kiderült, akkor még Milánóban fel sem szálltak a gépre. Csak este nyolckor indultak el Olaszországból...

A koncert helyszínén azonban elkezdték beengedni a rajongókat. Többször bemondták, hogy a tervezett kilencórás kezdés csúszni fog. Azt azonban senki nem gondolta, hogy közel három órát.

A türelmetlen közönség békésebb tagjai a büfékben söröztek, és várták kedvencüket, de az indulatosabbak kezdetben füttykoncertet adtak, és hangosan káromkodtak, majd visszaváltották a 8-14 ezer forintos jegyeiket. A helyszínre rendőröket is vezényeltek, hogy a dühös tömeg nehogy nagy botrányt okozzon, de szerencsére az ő beavatkozásukra nem volt szükség.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

A Guns'n'Roses énekesének többször is behúzott a híres divattervező egy New York-i night klubban. Axl gentlemanként tűrte az ütéseket.

A Plummban éppen a csinos Rosario Dawson huszonhetedik születésnapját ünnepelték, ezért ment oda aznap Axl Rose, de rajta kívül még Lenny Kravitzot illetve Kid Rockot is érdekelte a színésznő bulija.

A New York Post híradása szerint az ötvenöt éves divattervező, Tommy Hilfiger azért lett mérges Axl Rose-ra, mert az elvette a barátnője italát. A feldühödött Hilfiger először a karján ütötte meg a rockert, majd több ütést elhelyezett az arcán is, szemtanúk szerint nagyon vicces látványt nyújtott.

A New York Postnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy Hilfiger egyetlen vágya volt, hogy kiüsse Axl Rose-t. Eközben Kid Rock próbált odamenni hozzájuk, de a bár vendégei elsodorták. Az informátor szerint mindez hihetetlen látványt nyújtott.

Axl az úr

A klub tulajdonosa szerint Axl Rose tökéletes gentlemanként viselkedett, és nem ütött vissza, nehogy komoly sérülést okozzon Hilfigernek. Rose a New York Postnak elmondta, hogy a rocker szerinte semmivel sem provokálta ki a "habzó szájú" Hilfiger támadását.

Úriember mivoltát azzal is bizonyította, hogy amikor a verekedés után a színpadra állt előadni a "You're Crazy" (Te nem vagy normális) című számát, azt "jó barátjának, Tommy Hilfigernek" ajánlotta.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.